Projecten
Al 500.000 tevreden klanten
Gratis verzending > €149,- (NL & BE)
Verzendkosten €6,49 (NL & BE)
Snelle levering wereldwijd
Home / Potscharnieren

Potscharnieren

Potscharnieren

Deuren van keukenkasten zijn vaak voorzien van potscharnieren. De meeste potscharnieren hebben een gatdiameter van 35 mm. Potscharnieren kunnen eenvoudig afgesteld worden. Door stelschroeven op de scharnieren kan de deur omhoog, zijdelings en in de diepte versteld worden. Bij het bestellen van een scharnier is het belangrijk om te kijken naar de toepassing. Wanneer u een scharnier zoekt ter vervanging van een bestaand scharnier is het aan te raden om één te bestellen die van hetzelfde merk is. Wij leveren scharnieren van de A-merken Blum, Hettich, Grass en Salice. Bij toepassing voor een nieuw project kunt u uiteraard zelf bepalen welk merk u wilt gebruiken.

Blum Scharnieren

Het meest toegepaste scharnier in nederlandse keukens is van het merk Blum. Van dit merk zijn traditionele geveerde scharnieren maar ook softclose scharnieren te bestellen. Tegenwoordig zijn bijna alle keukenkasten voorzien van een keukendeur die geruisloos sluit. Vaak kunnen oude scharnieren één op één vervangen worden door de Blum Blumotion scharnieren.

Hettich scharnieren

Veel duitse keukens zijn voorzien van Hettich scharnieren. De Traditionele Hettich Intermat scharnier wordt langzaamaan vervangen door de Hettich Sensys scharnieren. De Sensys scharnier is uitgevoerd met een softclose sluiting. Naast potscharnieren van Hettich leveren wij ook koelkastscharnieren van Hettich.

Voordelige potscharnieren

Zoekt u voordelige potscharnieren met dezelfde stelmogelijkheden als die van een A-merk scharnier? Wij leveren een breed assortiment potscharnieren met, en zonder softclose functie.


Geachte bezoeker, 

Helaas is onze klantenservice op dit moment verminderd bereikbaar wegens een storing in het KPN netwerk.
U kunt uw vraag via de mail stellen en dan zullen wij deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.
We werken hard aan een oplossing.

Hartelijk dank voor uw begrip.